Zamieszczone przez xekon
Kierownica - obszycie skórą
Zwiń
X
-
hehe - niecierpliwy jestes :szeroki_usmiech postaram się być - tak czy tak bede mial przy sobie fajere - albo przed soba albo w bagazniku :lol:
W dotyku fanowo i jest dzieki obszyciu grubszak
[ Dodano: Czw 15 Wrz, 05 15:01 ]
Zainstalowalem kierownice. Jest bardzo fajna. Skora z otworkami jest chyba takiej samej jakosci jak w ori RS. Kierownica zrobila się fajnie grubsza. Polecam. Choć teraz może wybrałbym opcję z jednolitą skórą perforowaną tak jak tu, choc akurat to nie jest fajerka od skody. Generalnie wykonanie git i warte pieniedzy. Realizacja bez problemu i terminowo (poza uslugami poczty :evil: ). Spokojnie polecam,
Tak na marginesie - wymiana kierownicy - banał.
Komentarz
-
-
Artur
a tego ktos probowal? to blizej mnie
Komentarz
-
Sigma_74
-
podgrzewam kotlecika bo u mnie temat świeżo krąży po głowie a jednego aspektu nie doczytałem (jeśli jest gdzieś to zapodajcie linkę)
czy znacie firmę która obszywa kierownice skórą - profi - ale zdejmuje również kierownice ze znajomością tematu i nie pourywaniem różnych rzeczy?
chodzi mi o akcję - podjeżdżam autem z kierownicą na miejscu kierownicy
zdejmują - obszywają - zakładają - płacę i do domu? nawet jeśli zejdzie cały dzień
no i żeby tak założyli żeby nie odpadła :P
czy ktoś taki wariant przerobił może lub zna namiary na taką firmę?
Komentarz
-
-
lec
tak to tylko w Erze, albo na byle jak, odkrecasz zawozisz, jeden dzien nie jezdzisz, jutro odbierasz i sobie przykrecasz
Komentarz
-
lec, z jednej strony tak
ale tak sobie myślę - dlaczego? czy dlatego że to po prostu musi trwać? czy to jest kwestia technologiczna że coś musi się uleżeć przez noc - potem poprawki itd?
bo jeżeli to się siada robi i odsyła to pozostaje tylko kwestia odkręcenia i zakręcenia
i moja wersja jest możliwa - czekam na odpowiedzi dalsze może ktoś coś słyszał lub wie a i sam podzwonię i popytam - jak się dowiem to dam znać - ale to pewnie w przyszłym tydniu bo teraz będę w rozjazdach...
[ Dodano: Czw 29 Mar, 07 21:40 ]
znalazłem jedną firmę (www.xstyl.cba.pl)- która sensownie mówi (inna sprawa jak robi oczywiście) są pod Wrocławiem i powiedzieli że w 3-4 godziny obszywają kierownicę bez wyjmowania poduszki - koszty skóry jednokolorowej gładkiej 150 zł + 30 za obszywanie nie zdjętej kierownicy - perforowana skóra + 20 zł
ceny tu
galeria tu
po świętach do nich śmigam i jeżeli ich robota będzie OK to dam im obszyć swoje kółko - oczywiście zdam raport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paf
po świętach do nich śmigam i jeżeli ich robota będzie OK to dam im obszyć swoje kółko - oczywiście zdam raportGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Nastar, w Szczecinie też robią profi, np http://www.tapicer.szczecin.pl/pl/index.php?p=1, lub na Okulickiego
Komentarz
-
-
leotdi, Ajlowjuto w Częstochowie - fajnie że sprawdzona firma - jutro zaraz do nich uderzam
to znaczy to jest w częstochowie
http://www.agmi-tuning.com/pl/kontakt.php
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonNeck99 dawaj foty swojego STERA :szeroki_usmiech
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz